Balotelli: Fanny-in e dua por mendoj edhe për Pian


“Pian do të doja shumë që ta njihja dhe shpresoj që të jetë vërtetë vajza ime”. Kanë qenë këto fjalët e Mario Balotelli, për Vanity Fair, ku ka pozuar më të dashurën e tij të re, Fanny. Ai ka tregua për këtë revistë se është shumë i lumtur me të dashurën e tij por dëshiron të njoh edhe Pian në qoftë se është vajza e tij. Ai ka treguar për këë revistë se cëshjet legale duhet marrë seriozisht dhe nuk diskutohen nëpër intervista./fishmedia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s