Femrat VIP që nxirrën pjesët intime(foto)


Personazhet e njohura të botës së shoubizit shpesh herë janë bërë protagoniste të incidenteve me veshjet e tyre. Ajo çka tanimë përbën risi është debati nëse gjithçka ndodh në mënyrë që të rritet vëmendja nga publiku dhe media apo janë vërtet incidente. Mbetet për tu vlerësuar prej jush ky kolazh imazheshesh qe tregojne pikrisht incidentet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s