Google me dizajn të ri të Google Play?

Burime të besueshmë të informacionit thonë se Google është duke punuar në versionin e ri të dyqanit të saj të aplikacioneve mobile – Google Play, i cili do të sjell pamje më të ndritshme, fotografi më të mëdha, dhe pamje më të pastër.

Sipas Droid Life thuhet se versioni i ri-dizajnuar i Play Store do të jetë 4.0.16. dhe do të jetë i inspiruar nga dizajni i shërbimit të saj të njohur tashmë, Google Now.
Ndryshimi i ri në dyqanin e aplikacioneve të Google thuhet se do të jetë edhe eliminimi i ekranit shkarko / instalo, dhe azhurnimi automatik i të gjitha aplikacioneve, një funksion i cili më pas mund të ndalet sipas preferencës së përdoruesit.
Megjithatë, ende është e pa njohur data e lëshimit të versionit të ri të faqes, edhe pse mund të ndodhë që kjo mund të ndodhë brenda javëve të ardhshme. / Telegrafi / 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s