Kam fjetur me mbi një mijë femra

Hugh Hefner thotë se ka qenë në shtrat me “mbi një mijë” femra gjatë jetës së tij.
Krijuesi i revistës Playboy, tash 86-vjeçar, i cili u martua për të tretën herë në dhjetor, thotë se gjithmonë ka qenë besnik gjatë martesave, por e ka “kompensuar” mungesën e seksit me femra të tjera kur ka qenë i vetëm.
“Me sa femra kam fjetur? Si mund ta di? Mbi një mijë, sigurisht. Kishte zhurmë në jetën time kur u martova, dhe kur isha i martuar kurrë nuk kam tradhtuar. Por e kam kompensuar këtë kur nuk isha i martuar. Ju duhet të qëndroni besnikë”, ka thënë Hefner./fishmedia
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s