LEGJENDA E BOKSIT 0 komente Lopez godet me boks Muhammed Alin

Legjenda e boksit, Muhammed Ali është “goditur” nga këngëtarja Jennifer Lopez.
Fotografia e publikuar nga gazeta britanike “The Sun”, paraqet legjendën e boksit dhe këngëtaren, mjaftë të afërt me njëri-tjetrin.
Muhammed Ali, 71 vjeçar i cili vuan nga sëmundja e Parkinsonit, ka pranuar një çmim për vepër jetësore, çmim të cilin ia ka ndarë legjenda tjetër, por e komedisë, Steve Martin.
Ndërkaq, në mbrëmjen e organizuar me këtë rast, duket se më së miri ka kaluar këngëtarja 43 vjeçarja, Jennifer Lopez.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s