Hyndai prezanton konceptin HND-9

Javën e ardhshme në sallonin e makinave në Seul do të prezantohet edhe koncepti HND-9 nga Hyundai. Dizajni i konceptit është një frymëzim për automjetet e ardhshme të Hyundai.
Koncepti që do të paraqitet në Panairin e Makinave në Seul vjen me një motor 3.3-litër V6 GDI dhe do të shoqërohet me marshe automatike me tetë nivele shpejtësie.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s