Tuna kërkon që ky X Factor të jetë i asaj

Tuna shtyp butonin “pause” (apo “standby”) për vete dhe një fast forëard për Arilenën. Në këto pak ditë që kanë ngelur deri në finalen e X factor, harroni Tunën dhe përqëndrohuni te Arilena. Vota juaj për Arilenën është votë për Tunën. Nese për ju Tuna është nr. 1 bëjeni Arilenën nr.1 të edicionit të dytë të X factor. Sepse Tuna kërkon që ky X factor të jetë I ASAJ Sepse Arilena e meriton!”
Per keto pak dite qe kemi deri ne finalen e X-Factor e gjithe hija ime eshte tek Arilena. Arilena eshte ylli im. Vota për Arilenën është votë për Tunën. Nëse për ju Tuna është e para, atehëre vetëm ju e bëni Arilenën të paren. VOTO edhe ti! Tuna ju kërkon që ky X-Factor të jetë I ASAJ, kush tjetër përvec Arilenës?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s