Një gjigand në mjegull, shfaqet Boing-u dhe pastaj zhduket

Një avion gjigand që del nga asgjë dhe pastaj zhduket, pothuajse një efekt special i një filmi. Është skena e filmuar shumë pranë pistës së aeroportit të Gatwick në Londër, ku mjegulla është kaq e dendur saqë një Boing 747 duket në momentin e fundit dhe pastaj zhduket sërish në pak sekonda, para se të ulej në tokë. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s