Çmenduri! Po fotografonte krokodilët për pak e shqyen… shikoni momentin tragjik!!! (video)

Një fotograf nga Kosta Rika, ishte pozicionuar ne breg të lumit, ku dhe po fotografonte krokodilët. Por, nga mëndje madhësia e tij, nuk kishte kuptuar ishte ulur shumë branë ujit, ku rrezikonte jetën.
Ndërsa krokodilët po notonin në ujë, miqtë e tij po luanin me ta duke u hedhur copa buke, gjë që ngjalli interes tek krokodilët por rriti rrezikun e fotografit mëndje madh.
Siç do tas shikoni në videon që alb-observer.com ju paraqet, fotografi shpëtoi për të qindtën e sekondës, pasi neglizhoi distancën e vogël me krokodilët, kur…

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s