Modelja rrëzohet në pasarelë

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

“The show must go on”. Një modele është rrëzuar në pasarelë gjatë prezantimit të koleksionit të stilistes, Alexandra Kazakova në javën e modës në Moskë. Ajo është rrëzuar në mes të pasarelës dhe asnjëra nga modelet e tjera nuk e ka parë, por kanë vazhduar sikur nuk kishte ndodhur asgjë, të përqendruar në maksimum tek ecja e tyre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s