Përjashtohet nga koncerti Jennifer Lopez

Jennifer Lopez është larguar nga një koncert para 60 milionë shikuesve,pasi një listë “idiote” me kërkesa që ajo i kishtë dërguar organizatorëve.
Këngëtarja 43 vjecare,thuhet të ketë insistuar që ata ti siguronin një avion privat dhe dhjetra dhoma hoteli për stafin e saj,duke përfshirë edhe stilistët e saj,asistentët dhe kuzhinierin.
Zyrtarër e indinjuar të cilët dëshironin ta kishin Lopez në cermoninë me rastine hapjes së Premierë Ligës së Indisë,u detyruan që të tërhiqen.
“Kërkesat ishin të egra.Ajo i dha vetes cmimin në atë formë sa të përjashtohet nga ngjarja.Kjo ishte idiotësi,pasi audienca për këtë ngjarje ishtë shumë e madhe”,tha një burim.
Ndërkaq,zëdhënësi J-LO tha se ajo kishte hedhur poshtë marrëveshjen për shkak se këngëtarja ishte shumë e zënë me incizimin e albumit.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s