Ja “kloni” i Cristiano Ronaldos(VIDEO)

kloni i cr7

Në Turqi po flitet shumë për një djalosh të quajtur Gokmen Akdogan. Ai po quhet si kloni i Cristiano Ronaldos. Në fakt ai është një fans i flaktë i Ronaldos dhe imiton në të gjitha anët yllin portugez.
Frizura e tij është në modë me atë të Ronaldos. Gokmen vazhdimisht përcjellë edhe veshjen e Ronaldos për të bërë ai të njëjtën gjë.
Por jo vetëm kaq, Gokman Akdogan stërvit në futboll duke imituar stilin e lojës të Ronaldos. Ai vazhdimisht godet gjuajtjet e lira në stilin e tij.


(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s