Nga zjarri në shtëpi – humbën jetën pesë fëmijë

Nga zjarri në një shtëpi në pjesën veriore të Francës kanë humbur jetën pesë fëmijë.
Zyrtarët lokalë kanë thënë sot se fëmijët ishin të moshës ndërmjet dy dhe dhjetë vjeçare dhe se ngjarja tragjike ka ndodhur gjatë natës në qytetin Sent Kuentin, 130 kilometra në verilindje të kryeqytetit Paris.
Autoritetet lokale thanë se babai i tyre ishte i pranishëm, por ka ikur dhe ka kaluar me lëndime nga zjarri.
Babai, që ishte i shkurorëzuar, i kishte marrë fëmijët për fundjavë.
Ai shpëtoi duke kërcyer nga dritarja në katin e parë pasi zjarri e kishte përfshirë shtëpinë.
Një zyrtar lokal anonim i tha agjencisë AFP se zjarri “në masë të madhe ishte aksident

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s