Rita Ora më seksi se kurrë

Rita Ora është dukur “Hot Right Now” derisa po shijonte jetën e natës.Këngëtarja me prejardhje nga Kosova gjendet në Las Vegas e shoqëruar nga motra e saj Elena dhe kanë gjetur kohë që të shijojnë jetën e natës në diskon “Tao” të shtunën.E veshur me një fustan të vizatuar me lule, zogj dhe kafka, ajo shfaqi stilin e saj në qytetin e njohur amerikan.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s