Shikon! se cfar i ben kjo Doktoresh Pacientit saj..!

moo

Shikon! se cfar i ben kjo Doktoresh Pacientit saj..!
Kjo eshte nje doktoresh e cila i trajton, pacientet e saj, me shum, sjellje dhe  ata e respektojne,  shum per ket mirkpritje qe  ajo ju ben ajo eshte, nje doktoresh shum e bukur e perkryer qe cdo pacien do donte qe ta vizitonte,

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s