Lohan në rrugë pa të brendshme


Lidasy Lohan është bërë pjesë e një moment paksa të veçantë ndërsa ekspozoi më shumë se duhej ndërsa po zbriste nga bordi i një helikopteri. Aktorja e njohur e hollivudit mbante të veshur në trup një fustan I çili nuk arrin të mbulojë gjoksin pa reçipeta. Lohan ndodhet për një udhëtim turistik në Brazil dhe duket se ka gjetur një formë për të sfiduar problemet e shumta me drejtësinë dhe ndëshkimet e fundit që ajo ka marrë,thekson “The Sun”.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s