Çudira shqiptare, nxënësit kalojnë lumin në ekskavator (video)


Në fshatin Dobranj të Devollit, Shqipëri, nxënësit e kalojnë lumin me ekskavator. E kjo për shkak se në lumin që kalon andej, mungon një urë.

Ura, siç shihet në videon e mëposhtme, nuk duhet të jetë edhe aq e madhe, pasi që shtrati i lumit nuk është edhe aq i gjerë.
Mediat në Shqipëri kanë kritikuar premtimet e pambajtura të deputetit të kësaj zone si dhe të ministrit të financave në vend. 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s