Fotografia e cila është bërë hit në internet – FOTO dhe VIDEO

Octavio Aburto, një fotograf si dhe zhytës, ka dashur që të mahnisë të gjithë botën, pasi është zhytur në fund të oqeanit për të realizuar një fotografi e cila mund ti kushtonte me jetë, mirëpo në fund ia ka arritur qëllimin. Zhytësi në foto quhet David Castro.
Fotografia tani është duke qarkulluar në tërë botën dhe është bërë hit i madh në internet…shiko foton dhe vlerëso…

Ndërsa për ta parë edhe rrezikun që ka pasur zhytësi gjatë kësaj eksperience kliko më poshtë për ta parë VIDEONMaking David and Goliath from Octavio Aburto on Vimeo.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s