Më e zjarrtë se kurrë më parë

Beyonce thotë se prej se ka lindur fëmijën e saj të parë, ndjehet shumë më seksi.
“Lindja e fëmijës më ka bërë të kuptoj fuqinë e të qenit nënë. Tani kam më shumë substancë në jetën time. Dhe tani ndjehem më komode në shprehjen e sensualitetit tim me bashkëshortin tim. Thjeshtë jam më e zjarrtë se kurrë më parë”, është shprehur ajo për mediet e huaja. Ajo gjithashtu ka folur edhe rreth dashurisë së saj me bashkëshortin Jay-Z, duke thënë se ndihmon shumë fakti se që të dy ata janë tepër të pavarur, pasi nuk ka nevojë që të varen tek njëri-tjetri, për të bërë diçka

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s