Elvana Gjata e nxjerr gjoksin jashtë

Ishte fantastike dhe e mirëpritur shumë performanca e këngëtares më “in” shqiptare Elvana Gjata, në natën finale të ‘X Factor Albania 2?.
Por si duket Elvana ka treguar më shumë nga hiret e saja, sikur shihet te kjo foto, na bëjnë sytë apo vërtetë ka treguar gjoksin?.
Por edhe në Instagram, Elvana ka treguar se ka marrë një këshillë nga mami i saj për fustanin shumë të hapur.
Ndërsa këshilla, vajza e muzikës dhe e shumë hiteve shqiptare, nuk ka marrë vetëm nga gjinia mashkullore.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s