Nusja më e dëshpëruar në botë (Foto)


Të gjithë qeshin dhe janë të lumtur, ndërsa ti jo. Të gjithë bëhen gati të bëjnë foton e martesës tënde, ndërsa ti jo. Kësaj i thonë të jesh nusja më e pa fat në botë. Shumë kohë do të duhet që fytyra e merzitur e kësaj nuse te jetëe buzëqeshur. Për familjen e dhëndrit çdo gjë duket bukur dhe për dhëndrin, mirëpo nusja duket se është shumë e pa lumtur që po martohet. Fotot që po bëjnë xhiron e botës janë një shembull i mirë se si dukesh kur martohesh me “dashuri”.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s