Youtube censuron videoklipin me skena të “nxehta”

Videoklipi i ri i Robin Thicke është censuruar nga Youtube pasi në këngën me titull ‘Blurred Lines’ shfaqen modele gjysmë-nudo.
Bashkëpunimi i Thicke me reperët T.I dhe Pharrell u publikua për herë të parë javën e kaluar dhe ka marrë që atëherë rreth 1 milion klikime, por tani nuk gjendet më në Youtube.
Në një intervistë para disa ditësh, Thicke theksoi se i kishte marrë leje bashkëshortes së tij (aktores Paula Patton) për xhirimin e një videoklipi të tillë.
Leja i është dhënë nga gruaja, por jo nga Youtube

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s