Ja shkel fustanin Angelina Jolie


Angelina Jolie do të duhet të këshillojë më mirë shoqëruesit e saj për të mbajtur distancën e nevojëshme në varësi të llojit të veshjes. Këtë herë,aktorja është shfaqur e veshur me një fustan të gjatë përtej fundit të këmbëve dhe rrjedhimisht ndërsa merrte pjesë në një darkë në New York u bë pjesë e një incidenti të vogël pasi një pjesë e fustanit u shkel me këmbë nga personi që kishte pranë. Gjithsesi,Jolie e ka menaxhuar me qetësi situatën duke mos përfunduar në një situatë ankthi,thekson

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s