“Tarzani” i dehur ngjitet nëpër kabllot elektrikë(Video)

Të dehesh pas një gjendjeje të vështirë ose pas ndonjë problemi është shumë e zakonshme, por të dehesh e pastaj të ngjitesh nëpër kabllot e rrymës, është diçka e pazakonshme.
Ky ishte arsyetimi i njërit në Kinë, i cili pasi kishte pirë disa birra, ishte ngjitur në kabllot elektrikë dhe kishte luajtur rolin e “Tarzanit” apo ndonjë majmuni, shkruan tabloidi britanik Metro.
Një video e paraqet atë kapur nëpër kabllot elektrikë që ishin në një lartësi 9 metra në provincën veriore të Kinës, Shanxi.
Zjarrfikësit kishin hipur për ta shpëtuar, mirëpo ai refuzoi të zbriste.
Është raportuar se “Tarzani” nuk kishte marrë lëndime dhe pse në gjakun e tij kishte pasur një përqindje të lartë të alkoolit.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s