Krenaria më e madhe e Shkëndijes ! Të Pasmet (FOTO)

47
Tiranë është gati e vështirë që emrin e Shkëndije mujajt të mos e lidhim menjëherë me vithet e saj .. Ajo kudo pozon me dhe vetëm për to. Për një moment kishim harruar që vajza sexy është edhe këngëtare.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s