SHIKONI QFARË MISTERI FILMUAN NXËNËSIT QË TMERROI GJITHË SIBERINË (VIDEO)

Disa nxënës po shëtisin në borë, papritur panë disa gjurmë të freskëta dhe vendosën ti ndiqnin. Kështu,edhe pse hezitonin pasi i ishin të vegjël dhe frika i trembi , kureshtja i shtyu të ndjekin gjurmët.
Pas disa dhjetëra metrash iu afruan disa shkurreve dhe aty për një cast u ndalën dhe po bisedonin si dhe njëkohësisht po shikonin përtej kur papritur panë një qenie të mistershme  e cila po i shikonte dhe bëri një lëvizje. Kjo mjaftoi që fëmijët të tmerroheshin dhe t’ia mbadhin me të katërta/
Video është filmuar me telefon celucar , si ka ngjallur reagime të forta për atë cka fëmijët filmuan.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s