Ray J ia kujton videon porno Kimit

Ish i dashuri i Kim Kardashian ka ngacmuar partnerin aktual të 32-vjeçares, Kanye West, në këngën e tij më të fundit duke e titulluar “I Hit It First’ (Unë e “godita” i pari) duke iu referuar lidhjes që ka pasur me vajzën e pasur para 10 vitesh.
Ray J ka regjistruar një video erotike me Kim Kardashian dhe ka vendosur që këtë gjë t’ia kujtojë reperit të famshëm tani që ajo po pret një fëmijë prej tij.
Teksti është i tillë: “Mund të ketë repera dhe basketbollista (Kim Humphries), por të gjithë e dimë se unë kam “goditur” i pari.”
Ray J ka qenë i lidhur me Kim Kardashian në vitin 2003, atëherë kur u regjistrua videoja me pullë të kuqe që e bëri të famshme yllin e reality show-t në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s