Rrjedhin pamjet e iPhone-it të lirë?


Koncepti i ri i iPhone-it të përfolur i cili do të ofrohet me çmim më të lirë thotë se Apple do t’i kthehet një koncepti më të vjetër të dizajnit, i cili na përkujton produktin e saj të famshëm – iMac të vitit 1998.

Thashethemet rreth një “iPhone të lirë” po qarkullojnë në internet për një kohë të gjatë tashmë, ndërsa së fundmi është paraqitur edhe një koncept i dizajnit të këtij modeli, i cili ka mbështjellës të plastikës, njësoj sikurse iMac’i i dikurshëm.
Me modelin e lirë të iPhone, besohet se Apple po mundohet të hyjë në tregun e telefonave më të lirë, në të cilin dominojnë Samsung dhe HTC.
Njëra prej arsyeve kryesore pse Apple është duke iu kthyer dizajnit të iMac është demistifikimi i dizajnit dhe afrimi me konsumatorët e saj

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s