Masakër në Serbi, vrau 13 fqinjët e tij

Sot në orët e hershme të mëngjesit në Ivancin e Madh të Serbisë janë vrarë 13 persona.
Një person ka kryer vrasjen e 13 personave, gjashtë meshkuj dhe gjashtë femra, duke përfshirë edhe një fëmijë të moshës 2 vjeç.
Mësohet se pas këtij sulmi, sulmuesi ka tentuar të vrasë veten dhe gruan e tij. Megjithatë këta dy të fundit raportohet se janë jashtë rrezikut për jetën.
Lubisha B. (62 vjeçar) së pari e kishte vrarë djalin e vet e pastaj sulmin e kishte vazhduar te fqinjët.
Njësitet e policisë ende janë në vendin e ngjarjes.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s