Në futbollin kosovar, gjyqtarët hanë fara


Në futbollin kosovar ndodh gjithçka. Këtë bindje me siguri do t’ua përforcojë kjo fotografi. Në fakt, gjyqtari anësor, siç duket ishte i papunë për një moment dhe gjeti kohë që ta qeros veten me një ‘grusht’ fara, të cilat i shijon pa masë, teksa ndeshja po zhvillohej. Nuk dihen detaje se për cilën ndeshje bëhet fjalë dhe nuk është e sigurt se ku është kapur në ‘mat’ ky gjyqtar, por duket se kjo foto është bërë në Therandë kohëve të fundit.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s