Rita Ora me të dashur të ri

Pas tureve të lodhshme dhe axhendës së saj të ngjeshur, Rita Ora është duke shijuar diellin e ngrohtë të resorteve në Las Vegas.
Këngëtarja me origjinë shqiptare është zhvendosur në “Qytetin e Mëkatit” së bashku me aktorin britanik, Luke Magill, me të cilin, gjykuar nga intimiteti i treguar buzë pishinës, duket se ka diçka më shumë se vetëm një marrëdhënie.
E relaksuar, nën rrezet e diellit, 22-vjeçarja tregoi edhe një herë format e saj të shkëlqyera, ndonëse pa dijeninë se ishte duke u fotografuar.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s