Dafina Zeqiri apo nje basketbollist?

Të mos i kishte buzët me të kuqe, ne vështirë se do ta dallonim se kjo është një femër, pasi më tepër duket si një basketbollist.
Por, nuk çuditemi kur e njohim në bazë të tatuazheve dhe flokëve në stil djali se kjo është këngëtarja atraktive Dafina Zeqiri.
Një foto shumë e ëmbël, pavarësisht se nuk e dimë a është thjesht foto qejfi, apo ajo ka qenë duke lozur basketboll, por këngëtarja duket se është shumë e lumtur në fushë

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s