Motra e Michael Jackson bëhet myslimane?!

Pop këngëtarja Janet Jackson raportohet se është pensionuar nga industria e argëtimit tani që është martuar.
Motra e mbretit të popit Michael Jackson, besohet se ia ka kthyer shpinën muzikës dhe filmit dhe është zhvendosur në Lindjen e Mesme me bashkëshortin e ri Wissam Al Mana.
“Ajo është martuar me miliarderin Wissam, të cilët kanë vendosur të jetojnë në Lindjen e Mesme. Ata kanë shtëpi në tri shtete. Jackson gjithashtu është konvertuar në myslimane

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s