Me puthje lesbike e bëjnë publikun për vete!


Si duket edhe Simon Cowell nuk mund ta fshehë kënaqësinë ndërsa sheh Amanda Holden dhe Alesha Dixon që puthen në buzë përpara tij. Bosi i “The Britain’s Got Talent” ka postuar kështu në këtë imazh krejt të veçantë me dy anëtaret e jurisë së spektaklit. 42 vjeçarja Amanda dhe 30 vjeçarja Alesha e kanë të lehtë të bëjnë për vete publikun me këtë skenë lesbizmiFunny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s