Shikoni si rrahen dy femra në autobus (Video)

Nuk bëhet ende i ditur se cila ka qenë arsyeja e këtij sherri mes dy femrave por nëna e këtij fëmijë të vogël pasi është përplasur fillimisht me fjalë nuk ka duruar më duke iu hedhur në fyt kundërshtyres së saj.
Ngjarja është zhvilluar brenda disa minutave në autobus në Shtetet e Bashkuara, ndërsa video është regjistruar nga një pasagjer. Nga video shihet se si, pasi nxehet gruaja hedh fëmijën tek një pasagjer dhe “hidhet në sulm”.

Funny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s