BB6:Hynë banorja seksi, eliminohet Olta


Në ‘BB6′ hynë banorja më e re super seksi,ajo është Rike një vajzë shumë tërheqëse dhe shumë e komunikushme.Ajo është nga Durrsi por jeton prej kohësh në Itali është 24 vjeqe. Ndërsa nga ana tjetër e eliminuara e kësaj jave në ‘Big Brother’ është OltaFunny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s