Adelina Tahiri i nxjerr të brendshmet

Ngjyra e saj e preferuar është pink, të paktën këtë ka treguar në bazë të veshjes me të cilën shfaqet kohëve të fundit. Një dekolte të hapur dhe një minifund, që më shumë zbulonte pjesët intime sesa i mbulonte ato,transmeton panorama.
Këngëtarja e njohur shqiptare nga Maqedonia, Adelina Tahiri, është shfaqur kështu në një nga koncertet e radhës të organizuar me rastin e fitores së Teuta Arifit për kryetare të komunës së Tetovës.
Adelina ishte ftuar për të kënduar me këtë rast, për faktin se Teuta është e vetmja femër që do të drejtojë për herë të parë një bashk

Funny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s