Britmat e Lopezit gjatë seksit, shqetësohen klientët

Klientët e një hoteli luksoz në Nju York janë shqetësuar nga bërtitmat e një qifti që ndodheshin në hotel,si duket kryenin marrdhenje seksuale.
Punonjësit në hotel kishin marrë shumë ankesa nga klientet,sepse qifti në fjal ishte Jenifer Lopez dhe i dashuri i saj Casper Smart

Funny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s