Historia e jetimit 16-vjeçar (VIDEO)

Ai ishte 4 vjeç, kur u braktis nga nëna që se njohu kurrë.I mbetur jetim që në moshë të vogël, Marsel Qeleshi nuk provoi kurrë dashurinë e prindit dhe ngrohtësinë e familjes.Por mesa duket nuk e gjeti këtë ngrohtësi as në dy shtëpitë e fëmijës dhe disa qendra të shërbimit social, ku u rrit gjatë këtyre viteve. Funny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s