Foto të nxehta dhe erotike (FOTO)

Temperaturat rriten me fotot e para të vipeve me bikini. Me tanga, ose të zakonshme bikini i tyre është gjithmonë e më i vogël, mbi të gjitha pjesa e poshtme. Kështu Alessandra Sorcinelli dhe Barbara Guerra postojnë fotot e tyre të fundit nga një plazh ekzotik, ndërsa Claudia Romani ndez Miamin…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s