Kim Kardashian do të lindë në Paris

Kim Kardashian mundë të lidnë fëmijën e parë mes parfumeve dhe modës më të madhe,shkruan TMZ,duke iu referuar një raporti se bebja e Kim dhe Kaney,mund të lindë në Paris.
Burimet kanë treguar për “TMZ”,se ata janë duke kontrolluar se ku janë spitalet më të mira në botë për të lindur dhe si duket,Kim dhe Kaney kanë përshtypjen se spitalet më të mira janë në Paris

Funny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s