5 pozicionet qe e “qmendin” ate ne shtrat,

f

Të gjithë kemi dëgjuar të flitet për Kamasutrën, apo pozicionet më të pëlqyera të s ‘eksit në shtrat. Ka në fakt, me dhjetëra të tilla, por një studim i fundit, ka treguar se janë vetëm pesë, ata që e “çmendin” partnerin tuaj në shtrat …
1) Ju dëshironi që ta dominoni
Uluni sipër tij, ndërsa ai është ulur me këmbët e kryqëzuara, i prirur t’ju përqafojë ndërsa do të lëvizni duke e parë vazhdimisht në sy.

2) Ai dëshiron t’ju mbajë nën kontroll
Shtrihuni ju si në pozicionin klasik misionar, dhe ftojeni atë që të shtrihet mbi ju, duke ju shtyrë vazhdimisht, ndërsa ju rënkoni.
3) Provo fluturën
Në qoftë se ju ndiheni të fortë dhe këndshëm, provoni më mirë pozicionin e fluturës. Lënë atë që të mbetet në këmbë dhe hidhjuni në qafë, duke i dhënë atij mundësinë për të udhëhequr “vallen” e përbashkët.
4) Prapaskena
Vetëm në qoftë se ju nuk vuani nga zalisja, liheni veten që ai t’ju marrë atë nga prapa, ndërsa ju jeni me kokë poshtë. Kujdes, mund t’ju bjerë gjaku në tru.
5) Shtyni me duar, kokën e krevatit
Sido që ta zgjidhni pozicionin, është mjaft e’ksituese ndërsa juve do të shtyni me duar, kokën e krevatit…

Funny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s