Beyonce i nxjerr në pah të gjitha


Beyonce e ka rrëmbyer vëmendjen e publikut dhe titujt e mediave rozë me performancën e natës hapëse të turit të caj Carter. Është padyshim në gjendjen më të mirë fizike dhe ka zgjedhur edhe një veshje që ja nxjerr në pah asetet fizike më së miri. 31 vjeçarja ka lënë shumë pak për të imagjinuar për këto që e shikon dhe thjesht duhet adhuruar për format dhe sensualitetin e sa


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s