Citaku: Aman bre na besoni neve pak ma shum se Tanjug-un !


Mbi dialogun midis Beogradit dhe Prishtinës ka rrëfyer me një mesazhit edhe Vlora Çitaku në profilin e saj përmes rrjeteve sociale, i cili thotë: “Aman, bbre të na besoni neve pak më shumë, se Tanjug-ut :) ))” . (“Čitaku: Aman, verujte malo više nama, nego Tanjugu!)  Ky mesazh, së bashku e raporton portali Indeksonline.net gjuhës shqipe në Prishtinë, shkruan Tanjug, transmeton agjencia e lajemve “Presheva jonë”.
Ka është njëkoment nga  Çitaku që pasoi  menj¨herë pasi Tanjug doli me një infromacion , sipas burimeve jozyrtare, Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi, u largua nga takimi i pakënaqur si ofettë nga Catherine Ashton. Që sipas Çitakut “Thaçi paska dalur ashtë për konsultimeFunny Video Visit Here

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s