Foto të bombës së Bostonit përpara shpërthimit (FOTO-LAJM)

Mediat e huaja kanë publikuar foto të reja nga skena e shpërthimit të dytë në Boston. Një çantë e vendosur anash rrugës ku zhvillohej maratona është fotografuar nga një person i cili ndodhej aty në ato momente.

Bomba të tilla përdoren në Afganistan, Indi, Nepal dhe Pakistan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s