Deputetja franceze: E le politikën nëse Messi martohet me mua

Deputetja e parlamentit francez, Rachida Dati, e cila është edhe kandidate për kryetare të Parisit, ka deklaruar se vetëm për një arsye mund ta lë politikën. Dati ka thënë se këtë mund të bënte vetëm nëse Messi i propozon martesë.
“Unë nuk e dua David Beckham. Mua më pëlqen më shumë Lionel Messi. Ai nuk është i pashëm, por ka një pamje interesante dhe është shumë karizmatik. Politikën do ta lija vetëm nëse Messi do të më propozonte martesë”, deklaroi politikanja franceze. 

hahahha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s