Jeton me luanin (video)

Nga ana tjetër kemi njeriun më të guximshëm në botë? Po kush është ai? Është fjala për zoologun Kevin Richardson, nga Afrika e Jugut, i cili pa aspak frikë mund të bashkëjetojë me kafshën më të egër, luanin. Ai tregon që ata janë përditshmëri dhe argëtim për të. Aspak nuk trembet dhe në asnjë moment nuk I sheh ata si kafshët më të rrezikshme dhe nga të cilat kanë pësuar lëndime tragjike vizitorë të shumtë të kopshteve zoologjike. Kevin gati për 15 vite rrit dhe kujdeset për luanët dhe është bërë pjesë e klanit të tyre, kurse gjatë gjithë këtyre viteve ai ka pësuar vetëm gërvishtje të vogla jo serioze…. My Great Web page

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s