Vetura e mbuluar me para

Duhet të jesh i çmendur që ta kesh këtë veturë! Pronari Ali Hassan Gharib, 29 vjeç, dekoroi veturën e tij duke e mbuluar me monedha. Atij i janë dashur plot 57 mijë e 412 dirhamë( valuta në Dubai) për t`ia ngjitur veturës së tij në vlerë 42 mijë funteve, kurse tani kushton 500 mijë funte. Xhipi që tani peshon gjysmë toni më shumë dhe për shkak të peshës së shtuar ec vetëm 100 kilometrave në orë. Ali tha: Dua të mbledh monedhat e secilit shtet dhe t`i ngjis në një veturë My Great Web page

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s