Zbulimi Shokues, Çfarë Hanë Modelet Për Të Qëndruar Në Formë, Nuk Do Ta Besoni

p.txt
Vajzat e pasarelave të njohura si supermodele me trup për tu pasur zili, arrijnë deri në çmenduri për të ruajtur linjat e tyre trupore. Modelet hanë copa letre për të mos u shëndoshur dhe për tu ndier të ngopura. Është ky lajmi shokues i publikuar nga “The Vogue Factor”, libri i Kirstie Clements, ish-drejtuese e Vogue Australia.

My Great Web page

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s