E pabesueshme! I vdekur klinikisht, pak para se t’i merrnin organet e trupit, filloi të flas e të eci normalisht! (video)

444444Djaloshi që do të shikoni në videon e më poshtme “ishte njoftuar klinikisht i vdekur dhe tashmë flet dhe mund të eci lirshëm”!

Tashmë kërkon të rikthehet në normalitet, siç dhe thotë ai vetë: “I want to be back to normal”, pra ai që për pak do të “copëtohej” nga mjekët… “shpëtimtarët” e tij!
Padyshim që një dëshmi që termi “Tru i vdekur”, është i gabuar dhe duhet fshirë

Djaloshi që do të shikoni në videon e më poshtme “ishte njoftuar klinikisht i vdekur dhe tashmë flet dhe mund të eci lirshëm

 • more
 • Advertisements

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

  Connecting to %s